Hemen Ara ve bilgi al ! :0312 284 02 99

Ataşehir Dedektif

Ataşehir dedektif bürosu olan DAT DEDEKTİFLİK olarak geçmişten gelen tecrübemiz ve her ne kadar gizli olsalar da mutlu müşterilerimiz ile dedektif sektöründe lider firma konumundayız. İstanbul, Ankara, Frankurt ve Las Vegas bürolarımız ile global olarak hizmet vermekteyiz. Ataşehir dedektif büromuz ile iletişime geçtikten sonra her ne sıkıntınız olursa olsun gizlilik, prensipli çalışma ve profesyonellik ön planda tutularak yapılacak dedektif hizmeti, sizi tüm sıkıntılarınızdan kurtaracaktır.

Her profesyonel çalışma gibi işini layıkıyla yerine getiren bürumuzun da talep edeceği bir dedektiflik ücreti vardır. Tabi ki aklınızda "Peki ne kadarmış bu ücret?" sorusu oluşuyor.

Hemen açıklayalım;
Herhangi bir sebeple özel dedektife ihtiyaç duydunuz. Hemen internette arama yaptınız ve birkaç dedektiflik bürosu ile görüştünüz. Hepsi de birbirinden farklı fiyatlar vermekte. Peki nasıl olacak da güveneceksiniz bu kadar farklı fiyat veren bürolara. Hepsi de aynı süre, aynı iş ve aynı personel sayısını öne sürüyor. Fakat fiyatlar çok ama çok farklı. Ne yapacağız?

Öncelikle özel dedektifler işleri gereği gizliliği ön planda tutarlar. Ayrıca her dedektif belirli bir oranda şüphecidir. Siz de fiyatlara karar verirken şüpheci ve gizli davranmalısınız. Öncelikle işi vermeyi düşündüğünüz firmayı araştırın. Kaç yıldır bu sektörde, ekibi kaç kişiden oluşuyor, kullandığı malzemeler (kamera, fotoğraf makinesi, ses kayıt cihazı ve hatta böcekleri sorgulayın. Kullandıkları teknolojiyi mukayese edebilirsiniz. En azından size daha yeni teknoloji ile hizmet veren büroların kendirlerini güncel tuttuğunu anlayabilirsiniz.

Dedektiflik bürosunun yaşı da tecrübesini göstermektedir. Aradan geçen zamanda pek çok şey ile karşılaşmış ve sektöründe tabir yerindeyse sektörünün mihenk taşı olmuş demektir. Tabi aradan geçen her yıl personel olarak büyümüş mü? Yoksa olduğu yerde saymış mı? Bunları detaylıca sorgulayın. Size verdiği bilgileri mukayese etmek amacıyla kullanabilirsiniz. Son olarak ciddiyet ve ilk intiba çok önemli. Yüz yüze görüşün. Sizinle görüşmeye gelen kişinin diksiyonu, eğitim seviyesi ve yasal zorunlulukların ne kadar bilincinde olduğunu tartın. Bir dedektif yasal zorunlulukları en ince ayrıntısına kadar bilmelidir. Bunu da ancak yüz yüze görüşerek anlayabilirsiniz.

Özel dedektif fiyatları takip süresi, takip zorluğu ve ekip gibi pek çok değişken ile belirlenmektedir. İyi organize olmuş bir dedektiflik bürosu daha yüksek fiyat verebilir ancak akabinde de en iyi sonucu size sunabilir.

Unutmayın; bazen para hiçbir şeydir…

Hemen ara ve Ataşehir dedektif fiyatları hakkında bilgi al ! :0312 284 02 99